Print Page   |   Report Abuse
Lawyering in the Technology Age
Tell a Friend About This EventTell a Friend
Lawyering in the Technology Age

4 hrs. CLE/.8 hrs. Ethics

6/17/2016
When: Friday, June 17, 2016
12:00 PM - 4:00 PM
Where: Regions Bank Conference Center
One Indiana Square
Fifth Floor
Indianapolis, Indiana  46204
United States
Contact: Sherry Allan
317-639-5465


Online registration is closed.
« Go to Upcoming Event List  

Sponsored by the ISBA Staff Counsel Section

 

LAWYERING IN THE TECHNOLOGY AGE

4 HOURS CLE / .8 HOURS ETHICS

 

Agenda

 

11:30 am

Registration/Lunch

 

12:00 pm

Ethics (45 min. CLE/Ethics)

Judy Woods, Benesch Friedlander Coplan & Aronoff LLP

 

12:45 pm

Electronic Filing (45 min. CLE)

Donna Edgar, Indiana Supreme Court Division of State Court Administration

 

1:30 pm

Types of Searches (45 min. CLE)

Lyn Mettler, Step Ahead Social Research

 

2:15 pm

Applying Searches to Cases (45 min. CLE)

Patrick Murphy, State Farm Litigation Counsel

Seth Wilson, Adler Tesnar & Whalin

 

3:00 pm

Technology in the Courtroom (60 min. CLE)

James P. Strenski, Cantrell Strenski & Mehringer LLP

Deanna Marquez, Modern Information Solutions LLC

 

4:00 pm

Adjourn

 

Pricing Information

$75 - Staff Counsel Member

$95 - ISBA Member
$125 - Non-ISBA Member

Cancellation Policy

A $25 service fee will be applied to cancellations received on or before 6/10/16. No refunds on cancellations received after 6/10/16. If you send someone else in your place, please provide ISBA with that person’s name.

Membership Software Powered by YourMembership.com®  ::  Legal